Privatlivspolitik for Classic Gastro

Indholdsfortegnelse

Hvem er vi

Classic Gastro er en verden af maskiner til storkøkken, og vi har maskiner til ethvert budget. Fælles for dem alle, er at de er godkendt af os og vi har testet og afprøvet og holder pris og kvalitet op i mod hinanden.

Personlige data, vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende efterlader kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, der vises i kommentarformularen, besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe spam detektion.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, bør du undgå at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS).

Cookies

Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside, herunder at gemme oplysninger for at forenkle fremtidige kommentarer og til at spore brugerpræferencer.

Analytics

Vi anvender analytics-værktøjer til at spore websidebrug og forbedre brugeroplevelsen. Brugere kan fravælge tracking ved at justere deres browserindstillinger.

Webshop

Når du besøger vores webshop, sporer vi varer, du har set, din lokation, IP-adresse, og browsertype for at tilpasse din shoppingoplevelse. Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen, inklusiv dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, og betalingsoplysninger.

Caching

Vores hjemmeside anvender caching for at forbedre responsiviteten og brugeroplevelsen. Cache-filer er midlertidige og tilgås ikke af tredjeparter, udover når teknisk support er nødvendig.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler data med tredjeparter, der hjælper os med at håndtere vores ordrer og tjenester, herunder betalingsbehandlere som PayPal. Vi deler kun de nødvendige oplysninger for at gennemføre betalinger eller levere tjenester.

Hvor længe vi gemmer dine data

Vi opbevarer dine personlige data så længe det er nødvendigt for de formål, de er indsamlet til, herunder overholdelse af juridiske og regnskabsmæssige forpligtelser.

Dine rettigheder over dine data

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personlige data, som vi opbevarer. Dette omfatter ikke data, vi er forpligtede til at beholde til administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige formål.

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Vi implementerer sikkerhedsforanstaltninger som kryptering, to-faktor autentifikation, og regelmæssig uddannelse af vores medarbejdere i databeskyttelsespraksis for at beskytte dine personlige data.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads

I tilfælde af et databrud vil vi straks underrette berørte brugere og samarbejde fuldt ud med relevante myndigheder for at minimere skaden.

For yderligere oplysninger om vores privatlivspraksis, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at indgive en klage, kontakt os venligst via e-mail eller telefon